eerste dagen stage - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van wendy kastelijn - WaarBenJij.nu eerste dagen stage - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van wendy kastelijn - WaarBenJij.nu

eerste dagen stage

Door: wendy

Blijf op de hoogte en volg wendy

17 Februari 2009 | Zuid-Afrika, Port Elizabeth

Halloooo!!!

De eerste dagen stage zitten erop!
Echt gek om hier stage te lopen, zo anders als in Nederland!

ik loop stage bij Protea place of safety. Dit is een kindertehuis van de overheid en dat kan je goed merken. Alle nodige dingen zijn aanwezig en zelfs een zwembad!

de 1e dag hebben we voornamelijk rondgekeken en zijn we aan iedereen voorgesteld. Smiddags zijn we met iemand naar een ander safty house geweest waar kinderen wonen die onder de 6 zijn en kinderen boven de 12. erg leuk om daar ook te kijken!

Zelf weet ik nog niet zo goed wat ik kan verwachten van mijn stageplek en wat ik daar allemaal moet doen, maar dat komt vast wel goed!
Onze begeleider is een maand met zwangerschapsverlof ofzo, hij heeft net een tweeling gekregen. Dit is wel een beetje vervelend maar het is niet anders. We moeten het er maar mee doen!

het weer is de afgelopen 2 dagen weer top! HEb nu ook voor het eerst gezwommen in de indische oceaan, echt super lekker! En super hoge golfen! Echt tof! =D

HOe gaat het met jullie in NL?

Tot het volgende berichtje!

liefs wendy

• 17 Februari 2009 - 19:26

Emmelien:

Hey meid!

Klinkt leuk allemaal! En lijkt mij persoonlijk een hele ervaring om in zo'n kindertehuis stage te lopen. Wel jammer dat je stagebegeleider nou ineens met verlof is. Heb je daar wel een goeie vervangende begeleider voor dan?

Ik werd stiekem een beetje jaloers toen ik dat zinnetje over de Indische oceaan las. Jeetje, wat klinkt dat heerlijk meid!! =D

Met mijzelf gaat het goed. Ik heb natuurlijk net als alle andere meiskes ook vakantie. Ben vandaag & morgen even in Kollum & ga donderdag mijn paps weer eens even een bezoekje brengen. Ik ga donderdag chillen met Fardau & vrijdag naar de bioscoop met Karin. Leuke vooruitzichten dus.

En maandag moet ík stagelopen in het UMCG. Heel spannend! =)

Meid, ik wens je heel veel succes, ontzettend veel plezier & ook nog fijne medestagelopers & huisgenootjes.

Zichtjes doen &zo. ;)

Veel liefs,

• 17 Februari 2009 - 19:29

Emmelien:

Ojaah;

En mooie foto's trouwens! =)

• 22 Februari 2009 - 13:15

Oma & Peter:

hallo wendy,

we zitten hier nu in buitenpost met oma je fotos te bekijken. oma zegt dat ze het heel mooi vindt, maar ze wil zelf niet typen dus ik vertel wat oma vertelt.

hier gaat alles zn gangetje. oma zegt dat ze bij jantje van ome jan geweest is. we zijn net bij het kerkhof geweest want het is gister 3 jaar geleden met ome john. oma zit hier nu mooi te keuvelen over haar weekendje bij jantje van ome jan en dat ze t niet snapt hoe je fots die jij gemaakt heb hier op internet kan zien. verder gaat t leven hier zn gangetje.

• 22 Februari 2009 - 19:10

Tineke:

hey hoi...!

Leuke foto's...Zal zo nu en dan je site in de gaten houden, leuk om te lezen wat je daar meemaakt en doet..!
    Veel Succes de komende tijd!

Groetjes Tineke (van de Bernebrege)

• 23 Februari 2009 - 10:43

Miranda:

Hee meisje!

Klinkt leuk allemaal! :-)
    Ik kom net terug van wintersport (met véél sneeuw!) en dan zie ik dat jij in de Indische oceaan hebt gezwommen! Hoe gek is dat? ;-)

Leuke foto's!!

Liefs Miranda

• 25 Februari 2009 - 07:50

Hedy:

Hoi lieve Wendy
    Ik vind het fijn dat je al een beetje begint te wennen,zodat je vanaf nu lekker gaat genieten van dit avontuur!!!!!
    wat een trieste huisjes zeg! die mensen leven echt onder het minimum,en klagen........nee hoor!, natuurlijk niet.
    Misschien zijn ze nog wel blijer dan wij hier in Nederland, met een vette krediet crisis. Iedereen klaagt maar eet geen broodje minder...............!
    Ik vind het onwijs leuk dat we via deze weg je leven een beetje kunnen volgen.
    Tot de volgende keer
    Groetjes Hedy
    P.S. zonder jou en zonder Wilma is de training wel erg sloom en ongezellig!